Bokrean – hur kunde JAG missat den?

Hej.

Åkte mot Huddinge med Tilda efter vi släppt av Marcel till samlingen innan dagens match. Jag skulle lämna tillbaka ett par byxor som var lite stora för mig. Ut från HM kom jag trots allt med en påse, denna gången med en tischa i leopardmönster. Jag tycker det är så snyggt när andra bär plagg med leopardmönster så nu hoppas jag att även jag ska trivas i mönstret.

Bokrean – hur kunde JAG missat den?

Fast jag kollat igenom de reklamblad som kommit i vår brevlåda om bokrean så har den helt swischat förbi i min värld. Ganska tragiskt när jag verkligen tycker om böcker och gärna faktaböcker om jag få välja. Tilda ville däremot gå in på Akademibokhandeln och kolla efter en bok som hennes lärare tipsat om. Tack Tilda för att vi gick in i bokhandeln.


Jag verkligen tokgillar bokrean och Tilda lika så. I vår bokpåsen låg både böcker om hur man gjuter i betong, choklad, hur man pratar med GUD, boken Tilda var intresserad av fanns också på rean och så blev det en målarbok till Tilda. Så glada och nöja var vi båda två när vi gick mot bilen för att åka tillbaka till hockeymatchen.


Vinst igen för Flempan.

Dagens match var en BJ match mot GT hemma i Visättra. Det går bra nu för Flempan killarna. Bra jobbat killar och Grattis till dagens vinst.

Hoppla Hoppla…nu ringer Linas Matkasse på dörren. Måste rusa vidare… Hörs snart igen.
Kramis på er alla.

One thought on “Bokrean – hur kunde JAG missat den?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: