Sportlov borde firas.

Hej Hej.

Kan knappt tro att det är sant. Jag har sportlov. Nu sedan jag blev lärare på gymnasiet så har jag ferietjänst. Ferietjänst måste vara bästa bästa anställningsformen. Tänk er själva ledig alla lov och dagar när eleverna är lediga. Sportlov borde firas med skumpa men det fick bli en god kopp the istället. Sportlov borde verkligen firas

 Tröttis idag.

Ja det kanske inte är så konstigt att jag varit trött hela dagen. Inte konstigt när jag varit hemma sjuk  igår och haft småfeber några dagar att jag var trött. Kanske var jag så trött för att jag kom hem runt midnatt igår efter att tillbringat kvällen i en ishall andra sidan länet. Flempan BJ hade borta match mot Bålsta. Tur för oss på läktaren att matchen var fartfylld och en bra match. För jag tror knappt att min mysiga fikastund i hockeyfiket hade funkat för att hålla mig vaken om matchen inte varit bra.

Dags att stänga mina blåa och försöka sova gott en stund.

Puss & Kram.

2 thoughts on “Sportlov borde firas.

Add yours

  1. Klart det skall firas!Härligt med ledighet.
    Svar: Tack! Vi är så glada över vår nya familjemedlem.Allt har gått så bra, så himla skönt!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: