Äntligen har jag fattat…

Hej Hej igen.

Jag försvann liten stund från bloggen. Tiden och orken fanns inte. Ni vet känslan när man vaknar upp med huvudvärk och känner sig både febrig och inte alls i form. Så var det för mig i tisdags. Från att haft vår i Uttran till att vakna upp till ett vinterland igen kändes inte heller särskilt kul. Mycket riktigt så blev morgonen kaosig på alla sätt. Snökaos på vägarna och jag som skulle ut på APL besök hela förmiddagen. Inte nog med det så ringde en smått galen son när jag försökte hitta fram via GPS:en för att anmälan till skolans resa till Romme krånglade. Lite svårt att lösa det samtidigt som jag höll på att hitta vägen när alla gatuskyltar var igen snöade. Hua Hua!!! Jag kom bara 3 minuter sent och det blev ett bra besök trots min kaos morgon.

Sen eller supertidig.
 
Antingen sen eller super tidig så blev det med mina besök i tisdag. Jag hann sitta i bilen med en kaffe från Donken och jobba en stund ute på parkeringen till nästa förskola som skulle besökas. Kände mig nästan som en lastbilschaufför eller resande säljare kanske där jag satt med min kaffe i ena handen och telefonen i den andra. Fy vad jag kände mig urrig och småsjuk där jag satt. Visst ser man på bilden att jag är både glansig på ögonen och har feberrosor på kinderna. Mycket riktigt visade termometern feber när jag väl kom hem på kvällen. Så idag är jag hemma från jobbet första gången vilket känns så där men jag har lärt mig att vila är bäst så jag inte blir sjuk igen nästa vecka när det är sportlov. Fast imorgon tänker jag gå igen om inte feber sticker iväg igen.


Ögonbryn?

På tal om något helt annat så måste jag verkligen ta tag i mina ögonbryn. De ser ju bara för taskiga ut😭. Om inte jag själv kan få till dem lite snyggare så får Malin min nagelterapeut som även kan både fransar, bryn och spraytanning göra mina bryn lite vackrare än vad de är nu.

Tjuvstart.

Eftersom vi på jobbet har sportlov nästa vecka så tyckte cheferna att vi skulle fira Fettisdagen redan i tisdags för vi missar när den infaller nästa vecka. Bästa bästa tyckte jag som älskar semlor. Vi har sådan lyx på Praktiska när vi har restaurang och bageri inriktningar som ofta får alldeles nybakade smarrigheter. Livsfarligt för en sockerråtta som mig men samtidigt alldeles underbart…..Tackar vet jag trefika på jobbet.


Äntligen har jag fattat…

Tänk att jag äntligen fått svar och fattat varför jag inte är så där smal och fin längre. Kunde inte någon sagt detta tidigare för då hade jag ju inte behövt haft dåligt samvete över mina extra kilon som inte passar in riktigt på mig.

Ha det bäst.
Vi hörs.
Kramis.

2 thoughts on “Äntligen har jag fattat…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d