Precis som måndagen började….

Hej.

Precis som måndagen började är den snart slut. Jobb-dagarna går i ett och så himla snabbt. Det finns faktiskt en sak som jag saknar på riktigt med förskolan och det är att få vara ute om dagarna. Friskluft är ju så viktigt för vårt välbefinnande. Just därför är jag kanske den ända som går ut och går en sväng på lunchen, bara för att få andas. Idag blev det Willys igen och ännu en ny testa på produkt.

Kiwi och jordgubb.

Super gott med kiwi och jordgubb Activia drickyoghurt. Denna kommer det garanterat bli många fler luncher när jag tar min runda och tiden är knapp.

Så glad och nöjd.

Jag var bara tvungen att låna min nagelterapeut Malins bild och visa er mina nya fina naglar. Toknöjd! Kika gärna in på Malins sida på instagram eller på Miss. Elegance Sthlm. Där kan ni se alla fantastiska naglar och fransar de skapat.

Kramis.


One thought on “Precis som måndagen började….

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d