Gammal var bäst.

Hej.

Nyss hemkomna från Mellomys hos syster och hennes familj. Så roligt att träffas vilket blir alldeles för sällan tyvärr.

Gammal var bäst.

Helt otroligt egentligen att en gubbe på 87 år går in och äger hela deltävlingen. Visst fanns det andra men ingen var i närheten av coolhet med Owe. Jag bara toklog så fort han körde sin grej. Owe kommer behövas i tävlingen för att inte alla låtar ska vara i samma genre. Vi i soffan hos hos familjen Karlsson Petterson hejade på Boogie låten.

Tyvärr så blev det inte många bilder alls från kvällen och inga varken roliga eller fina till bloggen. Sånt är livet att ibland så får man välja umgås eller leka fotograf, idag valde jag umgås och då blir det synd om bloggen.

Natti Natti.
Puss.

3 thoughts on “Gammal var bäst.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: