"Ready to Race".

Hej Hej.

Bästa starten på min lördag, yes!!! En promis med lurarna i öronen genom både skogen, längs Uttransjön och runt i Uttran som avslutades med årets första kaffe ute på altanen i solsken. Nästan lite för bra för att vara sant. Ljuvligt med andra ord🌞.

Välbehövligt för både kropp och själ.

 Det kändes som om jag hoppade fram när jag gick idag. Kan det vara våren som är på G kanske? Hur som helst så var det så himla skönt att få andas frisk luft och röra lite på min annars trötta kropp.

”Ready to Race”.

Såg en ask som låg en en av alla isfläckar ”Ready to Race”. Tror faktiskt att  jag snart är redo igen för mina PW Jogg. Bara snön och isen försvinner så tänker jag minsann ge mig ut igen. Erkänner att jag längtar lite. Vem vet jag kanske börjar redan imorgon!!!

Lite fantasi.

Visst behövs det lite extra tokig fantasi för att se både spöket och häxan som jag ser i isen vid Önskebron och i den nedfällda trädroten. Men när ni väl ser dem så berättar de sina historier för er också. Hi hi ha ha!!!😍.

Vackra Uttransjön.

Ni har säkert fått nog för länge sedan vad gäller alla bilder på Uttransjön som jag lägger ut. Så om ni tröttnat får ni säga tack och hej här för nu kommer dagens bilder på vår vackra sjön.

Ha en toppen lördag.
Puss.

One thought on “"Ready to Race".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: