Det får bli som det blir…..

Godmorgon.

Varför är det alltid så att om man verkligen kan sova ut så vaknar man i alla fall? Så typiskt, men kroppen är väl inställd på att vakna tidigt om det är så man brukar göra. Jag behövde inte köra imorse för Robert är hemma och var vaken och tog Tilda till gympan. Så därför sitter jag i soffan med datorn i knäet och dricker ur mitt morgon kaffe långsamt i lugn och ro.

Det får bli som det blir…..

Det var verkligen inte igår jag hade den känslan i kroppen. Jag har helt enkelt ingen plan för min lördag mer än att Tilda ska hem från gympan, Marcel ska målvaktsträna och Mello i kväll. En ganska lustig känsla när inte helgen jagar mig med en blåslampa i nacken. En av anledningarna till lugnet måste vara att R är ledig hela helgen. Det är stor skillnad på att vara en eller två föräldrar på plats i Cirkus Rytterlund kan jag säga.

Tänk om jag skulle borsta tänderna och gå ut på en promenad nu innan dagen drar igång på riktigt. Tror minsann att jag skyndar mig iväg redan nu.

Bild från förra helgen men den får duga – soligt och kallt stämmer in även på idag.

Dags att göra slag i saken ut i solen och promenera med dig nu slöfocken. Kaffe nummer två när får jag kommer hem👍.

Kram Kram
💔💔💔

One thought on “Det får bli som det blir…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: