Have a wonderful weekend.

Hej.

Dags att stänga ner och ta helg. Typiskt nog glömde jag en viktig grej att göra på jobbet innan jag gick som tur var kunde jag fixa den hemma med datorn i knäet. På söndag blir det några timmar jobb med att sätta ihop prov och lite planering inför nästa vecka. Tänk att det bara är en vecka kvar innan vi får sportlov. Tror knappt att det är sant att jag lyckats få en ferietjänst där jag är ledig alla lov.

Happy Friday.

Måste önska er alla en skön fredag. Hoppas att ni få till fredagen precis så som ni önskar att denna dag ska bli.

Bjuder på bilder av den vackra buketten som står på ena bordet i personalrummet. Vet inte vad blommorna heter men vackra är det allt. De kan heta något med lejon om jag minns rätt. Men nu ser jag ju att det är nejlikor. Tänk om jag bara hade tittat en sekund extra så hade jag ju sett att det var nejlikor.

Kramis💔

3 thoughts on “Have a wonderful weekend.

Add yours

  1. Måste vara lite roligt allt ändå att rätta prover eller? se hur varje barn presterat så? men klart det tråkigt då man lär göra det på sin hemmatid förstår jag

    Trevlig fredagskväll till er
    kramar

Kommentera

Up ↑

%d