Lämnade sämsta omdömet.

Hej.

Jag blev bara så jäklar sur. Fattar liksom inte grejen med att buda på varor på typ Tradera som man sedan om man skulle vinna inte tänker betala för. Det fick jag befara idag när jag sålt en av mina väskor på Tradera. När köparen inte svarade på det automatiska vinst mailet mailade jag tillbaka. Både en, två och tre gånger. Suck! Till slut fick jag svar att köparen befann sig utomlands och det nog var bäst att jag la ut annonsen igen.


När det blev som det blev så kikade på hur omdömena för köparen såg ut. De var inte så roliga minst 4 handlade om avbrutna försäljningar och uteblivna betalningar. Så mitt nästa mail handlade lite om vad jag sett.

Dålig attityd?
Uteslutning var kanske i hårdaste laget men vad fasen.  Sånt kan hända, ja visst men mänskliga faktorn brukar försöka lösa saker om man ställer till det för sig. Dålig attityd för mig handlar att strunta i saker och ting. Tror nog köparen inte lärt sig vad attityd står för.
Well well…nu har jag fått vara sur en stund👎.

Puss och Kram.2 thoughts on “Lämnade sämsta omdömet.

Add yours

  1. Men nej vad tråkigt, =(, hon hade inte ens tänkt köpa den, vill bara trissa upp priserna, så fin väskan var btw

  2. Så himla tråkigt! Jag förstår inte syftet med att buda på något man ändå inte tänker betala.

    Svar: Och jag är en vuxen som faktiskt gillar att kolla på Jocke & Jonna. Dock tittar jag inte på alla klipp som de lägger ut.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: