Walking i sunshine.

Halloj.

Jisses vilken lyx att kunna gå ut på en solskenspromis i strålande solsken en dag som denna. Det är verkligen inte varje dag jag kan unna mig den lyxen. Så visst gäller det att passa på när jag har ledig dag.

Walking i sunshine.

Nu efteråt kom jag på att jag skulle lyssnat på walking in sunshine medan jag gick men jag var mer än nöjd med att lyssna på Bingo och Katrin och deras Relationspodd. Överallt så mötte jag glada människor som hejade glatt och talade om det vackra vädret. Visst är det fantastiskt att bara solen kikar fram så blir vi alla gladare. Några var även ute och åkte skridskor på Uttransjön och några satt på bänkarna och drack kaffe tror jag. Så mysigt.


Bästa överraskningen idag.

Min bonus ifrån HM som berättade att jag var en av deras guldkunder och fick min belöning därefter. Sjukt roligt för lilla mig med bonuscheckar att handla något fint och vårlikt för. Bra gjort Pinglan!!!

Puss.

3 thoughts on “Walking i sunshine.

Add yours

  1. Åh jisses här har det varit så himla fint väder idag så det blev en prommis på jobbet,helt underbart!
    Svar: Men åh Kamilla så himla typiskt då =( Men vi ses säkert framöver igen! Detta eventet kommer bli alldeles superbra, så synd att du missar det!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: