Visst handlar allt om att trivas.

Hej pĂ„ er alla😍.

Onsdag igen och min alldeles egna lediga dag mitt i veckan. Jag har sagt det förut och tjatat hÄll i huvudet pÄ de flesta jag kÀnner om hur bra och nyttigt för mig min onsdag Àr.

Nya naglar.

Mot Tyresö och nya naglar tidigt i förmiddags för min del. det Ă€r alltid lika trevligt att komma till Miss.Elegance Sthlm och fĂ„ naglarna fixade hos bĂ€sta Malin. Idag blev det ”ICE” naglar i vitt och ljusblĂ„tt. Jag blev sĂ„ glad och nöjd över de nya naglarna. SjĂ€lvklart sĂ„ köpte jag med mig en god kaffe innan jag Ă„kte hemĂ„t till sjuklingarna hĂ€r hemma.

Visst handlar allt om att trivas.

Varje gĂ„ng jag varit i Tyresö de sista gĂ„ngerna har jag tyckt om denna skylt vid en av ingĂ„ngarna till centrum men aldrig vĂ„gat eller kunnat fota den dĂ„ det suttit en tiggare precis nedanför. Men idag satt det ingen dĂ€r sĂ„ skylten hamnade pĂ„ bild. SĂ„ sant visst handlar allt om att trivas och mĂ„ bra i sig sjĂ€lv och i livet.Var rĂ€dda om er alla fina💗


TÀnker gÄ ut i solen och njuta.

Bara för att jag kan idag sÄ tÀnker jag ge mig ut pÄ en solskenspromis med bÄde glasögon och lurar i öronen och njuta av det vackra vÀdret vi bjuds pÄ idag.

Kram pÄ dig och dig.

One thought on “Visst handlar allt om att trivas.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: