ALLA HJÄRTANS DAG

Hej.

Idag blev det delvis en jobba dag hemifrån. Tilda är hemma förkyld, ont i halsen och lite småfebrig. Tydligen är det något som går i klassen för två av hennes närmsta vänner är också hemma med samma sjuka. Så de tre har skypat och snick snackat hela förmiddagen. Det är allt ganska fantastiskt att de kan hänga fast de är hemma sjuka. Hela internet!!!

💗   ALLA  HJÄRTANS  DAG💗.

Trevlig Alla Hjärtans Dag till er alla. Visst är det mysigt med alla dessa dagar men samtidigt så är de ett kommersiellt jippi. Den ena ska överträffa den andra i att ge bort fina och dyrbara gåvor. Kärlek gillar vi ju alla men erkänn att det är en cirkus runt denna dag likt jul, advent och halloween.

Jag som älskar blommor och trädgård åkte en sväng bort till Plantagen för att se vad de hade för vackra rosor och blommor i övrigt. Precis som vanligt så tokdör jag när jag kommer dit. doften och livet i växterna är det något magiskt med. På Plantagen hade floristen blandat flera buketter med delvis röda rosor men sedan med en annan färg. Så himla bimla fint det var. Extra kul var det idag att shoppa på Plantagen när jag hade en fin bonus som jag kunde utnyttja.

Min gåva till mina 💗.

De senaste årens Alla Hjärtans Dag har jag gett barnen gåvobevis från bland annat Unisef och Rädda Barnen, så blir det även i år. Men i år ville Tilda vara med och bestämma vad vi ska skänka pengar till så vi får sätta oss ner om en stund och fixa till gåvan helt enkelt.

Måste jobba klart det sista idag nu. Vi hörs snart.
Kram från mig.

One thought on “ALLA HJÄRTANS DAG

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d