Today was a good day.

Hej.

Vilken bra och aktiv söndag vi haft här hemma. Skönt när man får något gjort och verkligen hinner med och får lite saker gjorda. Första dagen i år som vi varit ute ute här hemma vid för snön som kom föll i fjol.  Ljust, solen sken stundtals men bitter kallt. Tilda trotsade vintern och hoppade studsmatta, jag drömde om min trädgård och mitt nya växthus, Wille och jag röjde i garaget och kallförrådet, jag städade och sorterade kartonger, M gymmade och fixade i köket, R jobbade, jag fixade tvätten och jobbade en stund, vi mumsade våfflor till middag och Wille städade och tvättade stora bilen.

Min söndag.

Marcels strandtofflor blev visst kvar ute i höstas eller så säger vi att de redan är framme.

Tror minsann att murgrönan från Hyde Park vill föröka sig hemma hos oss. Så himla kul om så blir fallet. Hoppas verkligen att murgröna vill växa även i Uttran.

 Sov Gott.
Puss.

2 thoughts on “Today was a good day.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: