Vårlängtan.

Hej Söndag.

Vaknade upp och såg att solen verkar vara på G ute idag. Det är skönt tycker jag för då kanske jag kan få till en skön promis eller en stund utomhus i alla fall. Jag tänkte även plantera några av alla de fröer som jag köpte på Zetas i veckan. Däremot så tror jag att jag kan behöva både fler små drivhus och mera jord om alla fröerna ska i jorden idag. Men men jag får väl börja så jag se helt enkelt.

Så fin skålen blev.

Lökarna blev så fina i skålen tycker jag. När värmen kommit för att stanna ska de få flyttas ut i jorden i trädgården i stället. Fram tills dess får jag nöja med vårkänslan som skålen levererar här hemma.

Jag önskar er alla en skön söndag.
Vi hörs snart igen.
Kramis.

3 thoughts on “Vårlängtan.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: