Trollat med mina gröna fingrar…handskar.

Hej.

Nu har jag försökt trolla med mina gröna fingrar eller mina gröna handskar för att inte ljuga.
Hur som helst så jag jag satt sallads och tomatfröna i sina små växthus. Nu gäller det att hålla tummarna för att vi till sommaren ska kunna mumsa på vår egen odlade sallad och tomater. Några fröpåsar är kvar i min Zetas påse men de skulle inte sättas inomhus förrän tidigast i mars april så jag får vänta lite med dem. Jag är så exalterad över att jag satt igång våren hos oss på riktigt med våra sådder.

Trollat med mina gröna fingrar…handskar.

Nu kan jag bara hålla tummarna att fröerna tar sig så vi plantera ut dem framöver. Hoppas Hoppas Hoppas.

Ses och hörs.
Puss.

3 thoughts on “Trollat med mina gröna fingrar…handskar.

Add yours

  1. Jäklar redan i farten med att så! Får lite panik här då jag inte tänker vara lika sen iår med västhuset*S* Men känns för tidigt nu,hehe
    Svar: Ja dom är riktigt underbara dessa två! Ja om det ändå vore så men dom kostar 17.000:-/st så det är inte bara att säga att äsh lika bra vi tar båda! Hade vi inte redan haft en hund hemma så kanske jag hade köpt båda :=)
    Haha vilken envis gubbe du har då!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: