Insidan utåt.

Godmorgon Fina.

Sitter med datorn i knäet och kaffet i ena handen. Ny dag nya äventyr. Igår kväll somnade jag supertidigt helt slut i både kropp och själ. De sista dagarna på jobbet har verkligen varit intensiva.

Insidan utåt. 

Igår var det flera djupa svåra möten som jag lovar kändes både i själen och hjärtat på mig. Jag har tidigare fått lära mig att jag är en så kallad högkänslig person som gärna gör allt och lite till för att hjälpa och få mina medmänniskor på rätt spår i livet. Det stämmer verkligen. Jag är för blödig helt enkelt, eller så är det bara så att jag bryr mig om. 

Super trött och halvstressad redan på morgonen gick jag tydligen iväg till jobbet med insidan utåt på blusen…det måste varit blusens fel att jag kände så starkt igår.Fredagsblommorna.

Länge och väl stannade jag framför alla blommor i min matbutik innan jag äntligen bestämde mig för två buketter tulpaner. Tänk att fräscha glada blommor kan liva upp en trött själ så mycket som de gör. Därför tog jag två buketter igår, tyckte att jag var värd dem båda efter dagen igår.


En mun vin.

Hela dagen igår längtade jag hem till vinglaset och smågodis framför en film med Tilda. Men väl hemma efter middagen så fanns inte någon energi kvar det var bensinslut i mig för länge sedan. En mun vin blev det innan jag somnade till i soffan och valde sängen före soffan. Hur som helst så innan första och sista klunken igår blev det en bild.

Vad har ni för er denna lördag?
Ha nu en bra lördag.
Vi hörs och ses.
Kramis.

One thought on “Insidan utåt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d