Två saker som ….

Två saker.
Listor i all ära med jag tycker att de är ganska roliga att läsa inne hos mina bloggvänner. Denna hittade jag inne hos Junitjej som är en av alla de bloggar som jag följer.
 
Två saker som ännu inte nämnts på bloggen

* Att jag skrivit dagbok sedan jag gick i årskurs 2. Nu är bloggen min dagbokskanal men den funkar fin fint för att gå tillbaka och kika på vad jag gjorde samma dag för några år sedan.

* Att jag gick i kör när jag var barn. Är det något jag ångrat i livet så är det att jag inte vågade sjunga mycket mera när jag var lite för det är något som jag alltid gjort och för att skryta med mig själv är ganska bra på. 


Två maträtter som jag INTE kan laga
* Kan och kan… jag har svårt för kött med ben på. Det går bara bort liksom. Annars så har jag svårt med inälvsmat. Men dessa rätter funkar inte på grund av att jag egentligen är en smyg vegetarian.

Bild lånad av http://foodjunkies.se/.

* Vad är jag kass på att laga? Jag är dålig på att baka bröd vilket jag så jätte gärna hade velat kunna göra både gott och bra. Visst ser dessa goda ut men ack så fel – de var så himla salta.Två saker jag ofta tänker på

* Spännande resor och äventyr som jag gärna hade velat göra.

* Livet och dess betydelse hur allt bara blir liksom. Vad kan vi påverka och vad bara blir ?Två saker jag brukar göra på kvällarna

* En sak som jag bara måste göra innan jag ska somna är att ta på creme på fötterna. Det går bara inte somna om inte fötterna är krämade. Body Shop´s body butter burkar har det gått åt många de senaste åren.

 * Jag brukar alltid landa i min fåtölj i Roberts och mitt sovrum en stund även om klockan är alldeles för sent så behöver jag sätta mig en stund och bara andas och stirra.

 

Två saker jag måste börja tänka på

* Att sluta smusla ihop håret och slita av de små klumparna när jag kör bil ensam eller känner mig pressad. Världens dummaste grej…jag vet men så svårt att sluta med. Tipset till mig just nu som funkar ganska bra är att köra bil med vantar på.

* Att lära mig att säga nej och stopp lite bättre. Jag övar och övar och har verkligen blivit 100 % bättre men det är en bit kvar tills jag landat i så jag vill kunna vara. Bitch? Inte riktigt men lite bestämdare till min egen fördel. 


Två saker jag har gjort den senaste tiden 

* Åkt en massa bil och nästan blivit både bra och modig på att prata viktiga saker i telefon. Mycket har blivit nytt och annorlunda i samband med att jag började arbeta på Praktiska Gymnasiet. Jag har aldrig gillat att ringa till okända människor men nu är jag en fena på även det.

* Lyssnat på en massa dokumentärer och poddar som avkoppling. 

Två materiella saker jag vill äga

* Min drömbil såklart. Vilken det är får ni se när den kommer att stå parkerad hemma hos mig.

 

* Ett bra och mysigt hus någonstans i ett varmt land dit vi kan åka för att andas och varva ner.

 

Men oj oj oj vad mycket svammel det blev nu – men ärligt och från hjärtat💗.

Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d