Sunday is for shopping.

Tjena Tjena.

Det känns som om jag har tusen saker att göra idag men att jag knappt vet vad det är jag borde och förväntas göra en dag som denna. Jag eller vi behöver verkligen anställa en hushållerska nu när jag börjat jobba igen för inget av det som borde hinnas med gör det tyvärr. Sånt kan göra mig lite smått skogstokig. När jag vill en massa och inte alls hinner med hälften av vad jag skulle vilja hinna med.

Sunday is for shopping.

Marre, Robert och en av Marcel´s kompis åkte iväg och spelade golf inomhus idag. Tilda tänkte hängt med en kompis som fick förhinder i sista sekund så då tänkte jag att det är väl lika bäst att sätta sprätt på mina presentkort som jag fick när jag fyllde år. Sagt och gjort mot Kungens Kurva. Tilda letade efter en ny ryggsäck nu när hennes hon köpte i augusti när skolan började gått sönder på både 2 och 3 ställen. Super snygg ryggsäck hade Tilda men helt värdelöst dålig kvalitet, vilket även Stadium bekräftat när vi beklagade oss över ryggan en gång tidigare. Wille åkte med som chaufför eller övningskörare.


Till mig blev det nya underkläder från Lindex. Jag brukar ofta snöa in på olika märken när det handlar om behå. Nu är de ända som jag gillar Ella M från Lindex, ett slag var det bara Passionata och dess för innan var det Triumph som gällde. Extra kul när jag hade bonus på Lindex och fortfarande har en bra slant kvar på presentkortet. På onsdag blir det en tur mot Zeta´s och Lindex igen för att göra slut på mina presenter.

Till Tilda blev det en ny ryggsäck från Intersport. Extra kul att träffa Pontus på Intersport. Det är så roligt att se vänners barn växa upp och bli så fina och kompetenta vuxna. Liten blir stor och jag blir bara äldre och äldre. Det är verkligen en skum känsla när man ska säga hur gammal man är när jag fortfarande känner mig som max 30 år.

Hur som helst så hittade Tilda en vårlik ryggsäck som var så fin. Tänk en denna fina rygga när solen börjar skina igen – Amazing💗.

Klockan bara går och går…

Tänk om man på riktigt kunde ta timeout och bromsa tiden då hade jag mer än gärna bromsat på min tid. En av mina bloggvänner  pratade i morse om Triwa klockor, hon önskade sig en i silver och hade en sedan innan. Jag tycker att Triwa klockorna är så fina men fattar egentligen inte varför jag nästan inte använder min som jag köpte i somras. Jag tycker att den är super fin med den blåa visaren men den får mest ligga i lådan. Idag tyckte jag lite synd om min lilla Triwa och satte den på handleden. Visst är den fin!!!


Sötnosar måste rusa vidare men jag kommer snart tillbaka igen.

Ha det gott.

Puss.

One thought on “Sunday is for shopping.

Add yours

  1. Åh tänk ifall man hade en hushållreska, vilken lyx! Så himla fin klocka, fattar inte att du inte använder den!
    Svar: Kul att du tycker det Kamilla! Ja det närmar sig med stormsteg,herrejösses tiden bara swischar förbi!
    Hoppas er helg varit bra? Jag börjar känna att det är en förkylning på G =(

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: