Jag röstade självklart på Hasse och Gyllenhammar…..

Hej Hej.

Hör ni, jag måste bara höra om det är flera med mig som tycker att årets första deltävling av Mello var riktigt trist. Ganska dåliga låtar och ledarskapet var inte alls bra i år. Kanske är vi svenskar för bortskämda med Gina och Petra som har styrt upp de där tillställningarna så bra de senaste åren. Hur som helst så blir det ju galet när programmets bästa stund är när Hasse Andersson kör sin Änglahund med Gyllenhammar och grabbarna. Jag röstade självklart på dem, annars så tyckte jag att var Nano och De vet du var bäst. Vilka hejade ni på?

Lite besviken även på….

Mello innebär taco, smågodis, chips och bubbel så var det även hemma hos oss. Men jag blev besviken på det rosa bubblet som vi hade kvar sedan i somras. Jag som tänkte att rosa bubbel blir ju toppen en kväll som denna med Mello och allt men det var inte alls så gott som jag tänkt mig. Tur i oturen kanske….för nu slipper jag vakna upp med skalle värk för att flaska blev tom. Visst gäller det att försöka se det bästa i de flesta situationer 😎.


Behöver nog inget säga…

Så är det ju.. att jag inte behöver säga något för ni vet ju redan vad jag brukar göra på mina helger…Hockey såklart. Idag var det hemma match för Marre och hans Flempan mot SDE där Marcel har en Bjurling kompis i målet. Flempan vann och Marcel fick hålla nollan. Skönt och kul för honom 👍.Dagens bästa nyhet.

Läste på en av mina Bloggvänner Sanna´s blogg ”Gems of my life” idag ett citat som bara var så klockrent bäst. Det måste bara finnas någon bra sanning i dessa kloka ord. Eller vad tror ni? Så imorgon kväll framför söndagsfilmen tänker jag allt vara lite nyttig och hälsosam med ett gott glass rött.


Sov nu gott. Ses imorgon Sötnosar💗💗💗.

Kramis.

One thought on “Jag röstade självklart på Hasse och Gyllenhammar…..

Add yours

  1. Jag är totalt ointresserad av melodifestival och har ingen som helst aning om vilka som var med, eller ska vara med 😉 Visste knappt att det dragit igång 😉
    Tråkigt att det rosa bubblet inte var till belåtenhet när ni sparat det så länge… Tror att vi haft det där fast i vanligt vitt bubbel med på utflykt, som miniflaska någon gång och det var heller ingen smakupplevelse, direkt 😉
    Kram och ha en fin söndagskväll!
    /Maria

Kommentera

Up ↑

%d