Ett år till att spara i min ryggsäck.

Hej.

Då har lilla jag blivit ett år äldre igen. Ganska många år har det blivit i mitt liv nu. Men vet ni vad jag känner mig inte alls gammal. Egentligen så är jag nog minst 10 år yngre än vad jag är på riktigt. Det sägs ju så fint att man inte är äldre än vad man gör sig. Den tänker jag leva länge på kan jag säga.

Ett år till att spara i min ryggsäck.

Jag har blivit firad ordentligt idag. Väckt på morgonen av familjen av skönsång, semla och fina paket. Kramar på jobbet.Tårta och mera paket nu på kvällen. Face Book är fasiken bara bäst en dag som denna. Vet inte hur många grattis jag fått på min sida men himla många är det . Tack snälla alla som tänkt på mig idag.

Puss & Kram.

4 thoughts on “Ett år till att spara i min ryggsäck.

Add yours

  1. Åh, Kamilla, förlåt att jag missade din födelsedag. Grattis i massor lite i efterskott.
    Och många kramar till dig, tokfia ;)Jag är också yngre än vad jag är…haha
    Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: