Funkar det lika bra med svartpepparkorn?

Hej Hopp.

Typiskt….vitpepparkornen var slut hemma hos mig. Funkar det lika bra med svartpepparkorn?
Håller mina tummar och tår för att jag klarar mig ifrån magsjuka.

Torkat spya i gympahallen.

Min plan var att åka lite tidigare för att kika lite på Tilda och hennes gympakompisar när de tränade idag. Men jag blev lite sen och hann bara se kanske 10 minuter på den roliga träningen innan det blev fys. Rätt som det var började en av tjejerna kräkas rakt ut över golvet i hallen. Hmmm!!! Äckel Päckel och allt sånt där men jag är ju lite van efter alla år i förskolan att torka både det ena och det andra. Jag tycker egentligen inte det är så äckligt för man får ta på sig den rollen och bara göra det. Lite knepigt blev det ju trots allt när tränaren inte kom in i städförråden utan vi fick improvisera lite. Men men golvet blev rent och fint och säkert renare än på mycket länge. Gymnasten fick självklart gå hem och krya på sig.

Nu hoppas jag verkligen att det går lika bra med svarta pepparkorn för att undvika magsjuka. Det vore ju alldeles för typiskt om jag skulle åka på magsjuka bara för att jag var lite hjälpsam. Nej nej nej…halloj…jag vill inte bli sjuk jag fyller ju år imorgon.


Gissa färgen…

Åkte iväg en sväng till Skäris med Wille idag som äntligen skulle få sina jeans, namnsdagspresenten. På vägen hem stannade vi till på vår Ica för att fylla på de tomma skåpen. Jag köpte med mig tulpaner hem. Vita tulpaner tycker jag allra bäst om när de ska ställas inomhus. Jag kunde inte hitta några vita så det fick det bli dessa Surprise blommor. Wille och jag kunde inte se ner i buketten och se vilken färg de kommer att visa när det kommer blomma.

Tror jag behöver sova nu för ögonen går i kors flera gånger om.
Sov Gott.
Puss.

One thought on “Funkar det lika bra med svartpepparkorn?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: