Anmäler mig som taxichaufför.

Godmorgon.

Idag är det onsdag vilket betyder ledig dag för min del. Jag vet att jag tjatar men för mig är det bara så bäst att få en dag ledigt mitt i veckan. Det finns inte så stora planer för dagen för utom att ta det lugnt och fixa här hemma.

Anmäler mig som taxichaufför.

Jag har hittat ännu en ny grej som jag skulle fixa galant. Förutom att vara taxichafför så tror jag nog att resande säljare även skulle funka för mig. Det är så jag känner mig ibland på jobbet. Igår till exempel först var det en bil tur tur och retur till Västerljung för att hälsa på en elev på sin APL plats. Därefter hem till skolan en snabbis med lunch vid skrivbordet följt av ett snabbt möte med rektor för att åka vidare ut till nästa APL besök och träffa två elever.  Jobbet avslutades hemma vid datorn där det blev en massa kontors fixande. Super roligt med variation men igår var jag tung i skallen redan när jag vakande så det blev en tung dag….

Ttjoo hej!!! In i bilen igen och nu ner till Nyköping med sonen som hade borta match. Jag kände att jag levde ända ut i fingertopparna. Så gissa om jag njuter av min ledig bästa Lilla lördag?
Flempan vann matchen med 8 – 1 och spelade riktigt bra hockey. Grattis killar!!!

Ha nu en fin fin onsdag.

Kramis.

One thought on “Anmäler mig som taxichaufför.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: