Längtan i en glasskål.

Hej.

Jag längtar efter våren massvis. Okej  jag gillar vintern men när det ändå inte är vinter kan det lika gärna bli vår på en gång tycker jag. I lördags köpte jag med mig pärlhyacinter hem från butiken. Hittade ingen bra kruka till dem så de fick planteras om i en av våra glöggskålar. Lite galet men det blev helt okej.

Längtan i en glasskål.

Snart visar sig nog våren lite extra när pärlpyttorna börjar blomma. Det är så härligt med lökar – för de kan kan använda igen och plantera ut i trädgården så vi får uppleva dem nästa år igen.


Knasbilder i telefonen.

Hittade några tok och knasbilder på barnen från bilfärden från Södertälje igår till Visättra med ett illa luktande monster i framsättet. Det var knappt det gick växla för benskydden på Marre var i vägen. Den värsta var inte monstret det var hockeysvettstanken som spred sig i hela bilen. Tur att det inte är varje dag man skjutsar sonen med utrustningen på i bilen längre. Inte nog med stanken det var ett himla halli hallo i bilen kan jag lova er.

Dags att hoppa in i duschen och börja göra kväll.
Puss på er.

2 thoughts on “Längtan i en glasskål.

Add yours

  1. Kommer ihåg de där väldoftande hockeykläderna, vi hade två som spelade samtidigt så det luktade i hela källaren… Jag känner också igen mig i det du skriver i förra inlägget. Har också varit där och nu idrottar ingen (förutom gymträning då) och nu bor ingen ens hemma och samtidigt som det är lite skönt så är det fruktansvärt tomt, tiden går fort. Kram Suss

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: