Busy living life.

Hej på er.
 
Alltså mitt liv är lite busy just nu. Hur mycket på jobbet som helst, massvis hemma vid och ett hem som snart gror igen. Suck!!! Lördag idag och de flesta av er har säkert något på listan som måste göras för att sedan i alla fall kunna känna lugnet. Så är det inte i mitt liv just nu. Busy living life är det som gäller.

Idag började dagens måsten 8:30 med att skjutsa T till gympan, hem och hämta Marre som var tvungen att hänga på låset hos Monkeysporst när de öppnade. Båda hans hockeyklubbor är paj och idag stod det träning på schemat och i morgon match. Hallo!!! finns det någon där ute som kan sponsra sonens hockey med någon krona. Två nya klubbor och nytt halsskydd check och 5700 kronor fattigare bara idag på hockeyn.

 Monkeysports är godisbutiken för alla hockeyälskare men svindyrt för alla plånböcker.


Jag hade önskat mig en målad mask.

Om det var jag som var målvakt hade jag önskat mig en målat hockeymålvaktshjälm eller mask som det kallas. De är så coola tycker jag men inte sonen.


Skynda skynda vidare.

Nästa stopp var ytterligare en gymnasieskola visning och denna gången Sjödalsgymnasiet i Huddinge. Marre var nöjd och gillade skolan och upplägget. Även jag gillade Sjödalsgymnasiet. Några flera skolor ska vi besöka innan valet ska göra men jag tror att Sjödal ligger bra till på Marcels lista.

Hem och vända.
Åka mera bil igen….hem och vända. Hem med Marcel som behövde fixa lunch innan dagens träningar. Vända om igen för min del till Tullinge och hämta hem T från gympan. Tilda var sur och arg när hon kom hem och även när hon satt i bilen hem med mig. Hon och många med henne vill ha in två extra tränare i truppen som de haft när deras ordinarie tränare varit borta. T och några gympa kompisar var också sura för att de som de säger hela tiden får tävla i för svåra klasser. Jag håller delvis med T och hennes lagkompisar om att de får tävla för svåra klasser de har inte alla grunder för att klara de övningar de förväntas köra ännu anser även jag. Ibland kan det vara nyttigt att få vara lite duktiga också.
Hem och byta barn igen….
Som sagt hem och byta barn och ta med mig ett äpple. Jag började bli hungrig så att magen kurrade. Kunde blivit pinsamt men det var  ju bara Marre och jag som satt i bilen och hörde. När jag väl lämnat av Marcel åkte jag bort till nya Ica Maxi och handlade. Wille har namnsdag och önskade sig prinsesstårta till fikat så det var bara att fixa. När jag slöat runt på Maxi en stund orkade jag inte åka med utan åkte bort och slö tittade på Flempans träning. Så himla skönt att sitta i cafet och bara ta det lugnt några minuter.
Undrar en sak…
Hur vanligt är det att vuxna människor snick snackar högst av alla varje gång eller kanske varje dag om nonsens så att alla på platsen hör precis allt som sägs? Jag tycker bara att ibland blir det to much för mig så jag gick ner och väntade in de killar som jag skulle ha med hem i bilen. Tyvärr så blev det inte bättre för nere satt en kvinna med en 1 – 2 åring som skrek hela tiden. Ju mera barnet skrek desto högre och envetnare pratade kvinnan. Typiskt…Jag som bara ville ha lugn och lite ro. En sak prata gärna lugnt och i normal samtalston när ni är ute på offentlig plats. Ingen annan vill inte veta vad ni åt till middag igår eller vad frun så om de smutsiga strumporna på nattduksbordet. Inte heller vill vi höra någon hota något barn för att det inte är tyst. Vad sägs om en kram och lite kärlek???
Sorry men ibland blir det lite to much .

Busy living life fortsätter nu….. middagen ska fixas, tvätten hängas och vinkas.
En liten paus i solen och värmen skulle sitta fin fint.

Puss.


One thought on “Busy living life.

Add yours

  1. Oj så dyr utrustning, men vet, min sambos brors tjejs barn, oj så invecklat det lät, hennes barn spelar hockey och det är väldigt aktivt resande för dem och de är väg varje helg på något, i morgon ska de ha match här i stan, och vi ska nog dit och heja lite på honom, sonen då alltså till Bq,s brors tjej =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: