Sweet dreams, sleep tight…..I love you Goodnight.

Hej pĂ„ er alla Fredagsfirare💚.

Trots att jag fick en hel timma lÀngre att sova i morse sÄ har jag varit sÄ trött hela dagen. Det Àr sÄ roligt och toppen pÄ jobbet att jag sÀkert glömmer bort hur slitigt och mycket det Àr att göra hela tiden. Ibland blir lunchen vÀldigt kort och jag ÄtervÀnder till kontoret lite vÀl snabbt för att hinna jobba undan lite extra. Efter sportlovet kommer min kollega sÄ dÄ hoppas jag verkligen att allt lugnar ner sig lite och jag kan andas bÄde en och tvÄ gÄnger.

Besök bÄde hÀr och dÀr.

Tidigt i morse fick vi besök av tvÄ Àlgkalvar pÄ baksidan. De Àr inte smÄ de dÀr bebisarna inte. Jag var lite halvskraj nÀr jag smet ut till bilen i fall de skulle vara kvar eller komma runt huset och skrÀmma skiten ur mig. Jag klarade mig med skinnet i behÄll och sÄg dem inte nÀr jag brummade ivÀg.


Kontraktsskrivningar stod pĂ„ schemat för min del idag. Det Ă€r sĂ„ givande och intressant att komma ut till arbetsplatser och hĂ€lsa pĂ„. Tre av fyra kontrakt blev klara. En sak som stör mig Ă€r…. nĂ€r man hoppar av eller meddelar förhinder 12 minuter innan mötet skulle Ă€gt rumđŸ’©. Det Ă€r verkligen bajs. Jag Ă„kte in till stan och Ă„t lunchen för arbetsplatsen jag skulle till ligger 5 minuter frĂ„n centrum. NĂ€r jag som gillar att vara ute i god tid stod utanför platsen och vĂ€ntade pĂ„ att gĂ„ in ringer personen och meddelar att tiden mĂ„ste flyttas fram pĂ„ grund av personalbrist. Det Ă€r verkligen bajsigtđŸ’©att inte kunna meddela tidigare. Jag som hade sĂ„ mycket att göra kunde gjort andra saker. Jag fick helt enkelt vara nöjd. Jag fick en god kaffe och snabb lunch pĂ„ cafe som det som det inte var fel pĂ„ som tur var.

Nybro i mitt hjÀrta.

En butik hann jag gÄ in i efter sista kontraktets knasiga historia. DÀr hittade jag dessa glasen frÄn Nybro glasbruk. Nybban som Àr min gamla hemstad. Visst passar glasen till Alla HjÀrtans Dag och visst Àlskar jag hjÀrtan men tror knappt att jag skulle köpa dessa glasen bara för att det Àr Valentine eller för att de har hjÀrtan. I am so sorry Nybro Glasbruk.


Stora tunga paket till mig.

Satt för nÄgon dag sedan medan jag vÀntade pÄ trÀnande barn och letade efter spÀnnande gratis utbildningsmaterial till mina elever. Hittade en del bra och nyttiga saker som kom hemkörda till trappan idag. SÄnt gillar ju jag nÀr servicen Àr pÄ topp.


Dags att sĂ€ga…..

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: