Sweet dreams, sleep tight…..I love you Goodnight.

Hej på er alla Fredagsfirare💚.

Trots att jag fick en hel timma längre att sova i morse så har jag varit så trött hela dagen. Det är så roligt och toppen på jobbet att jag säkert glömmer bort hur slitigt och mycket det är att göra hela tiden. Ibland blir lunchen väldigt kort och jag återvänder till kontoret lite väl snabbt för att hinna jobba undan lite extra. Efter sportlovet kommer min kollega så då hoppas jag verkligen att allt lugnar ner sig lite och jag kan andas både en och två gånger.

Besök både här och där.

Tidigt i morse fick vi besök av två älgkalvar på baksidan. De är inte små de där bebisarna inte. Jag var lite halvskraj när jag smet ut till bilen i fall de skulle vara kvar eller komma runt huset och skrämma skiten ur mig. Jag klarade mig med skinnet i behåll och såg dem inte när jag brummade iväg.


Kontraktsskrivningar stod på schemat för min del idag. Det är så givande och intressant att komma ut till arbetsplatser och hälsa på. Tre av fyra kontrakt blev klara. En sak som stör mig är…. när man hoppar av eller meddelar förhinder 12 minuter innan mötet skulle ägt rum💩. Det är verkligen bajs. Jag åkte in till stan och åt lunchen för arbetsplatsen jag skulle till ligger 5 minuter från centrum. När jag som gillar att vara ute i god tid stod utanför platsen och väntade på att gå in ringer personen och meddelar att tiden måste flyttas fram på grund av personalbrist. Det är verkligen bajsigt💩att inte kunna meddela tidigare. Jag som hade så mycket att göra kunde gjort andra saker. Jag fick helt enkelt vara nöjd. Jag fick en god kaffe och snabb lunch på cafe som det som det inte var fel på som tur var.

Nybro i mitt hjärta.

En butik hann jag gå in i efter sista kontraktets knasiga historia. Där hittade jag dessa glasen från Nybro glasbruk. Nybban som är min gamla hemstad. Visst passar glasen till Alla Hjärtans Dag och visst älskar jag hjärtan men tror knappt att jag skulle köpa dessa glasen bara för att det är Valentine eller för att de har hjärtan. I am so sorry Nybro Glasbruk.


Stora tunga paket till mig.

Satt för någon dag sedan medan jag väntade på tränande barn och letade efter spännande gratis utbildningsmaterial till mina elever. Hittade en del bra och nyttiga saker som kom hemkörda till trappan idag. Sånt gillar ju jag när servicen är på topp.


Dags att säga…..

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d