Tre fika är min grej.

Halloj.

Tre fika på jobbet är verkligen en bra uppfinning. Jag som tidigare mest arbetat inom förskolans värld har aldrig varit med om detta fenomen tidigare i yrkeslivet. Det känns nästan som om tre fika grejen vore uppfunnen just för mig. Sockerråttan nummer ett måste ju självklart få en fika stund på eftermiddagen för att orka hela dagen. Hur som helst – jag älskar tre fika.

Tre fika är min grej.

Vi har ju lyxen att ha restaurangprogram min skola. Helt perfekt när de eleverna fixar gofika varje dag till sina snälla lärare. Mee Like💗…Wienerbröd stod på fikabordet dag. Så himla super duper goda och fina. Tack snälla Conny och alla elever!!!


Vi hörs om en stund igen.
Kramis på er alla.

One thought on “Tre fika är min grej.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: