Sju saker du troligtvis inte visste om mig.

Tja😎.

TÀnkte avslöja nÄgra hemlisar som ni kanske inte vet om mig Ànnu.


Jag Àr livrÀdd för Ànder. Egentligen Àr jag inte alls sÄ knöslig eller rÀdd för varken spindlar eller krokodiler men Ànder Àr sÄ lÀskiga. Flera gÄnger har jag varit pÄ uteserveringar vid vatten dÀr Ànder kommit upp. Vilket lett till att jag stÄtt pÄ bÄde stolen och bordet och tokgrinat för jag varit sÄ rÀdd.

Jag har trÀnat fotboll 4 trÀningar och fÄtt vara avbytare pÄ tvÄ matcher. Sista matchen gick jag i 5:an och fick komma in nÄgra minuter i slutet. Jag Àr totalt ointresserad av att spela bollsporter men ville ÀndÄ testa nÀr de flesta tjejer spelade fotboll. NÀr jag dÄ i matchen missade bollen sprang jag ivÀg pÄ kanten i matchen och gjorde rondat flickis. DÀr och dÄ slutade min fotbollskarriÀr. Pappa som sjÀlv spelat fotboll i mÄnga mÄnga Är skÀmdes och bad mig hÄlla pÄ med gympa dÀr jag höll hemma.

Jag Ă€r mörkrĂ€dd. Är Robert borta över natten och Tilda inte sover hos mig sover jag med en av fönsterlamporna tĂ€nd hela natten och med pyjamas och strumpor pĂ„. För tĂ€nk om nĂ„got skulle hĂ€nda och jag mĂ„ste kunna springa upp och kanske ut.

Jag Ă€r nog egentligen smygvegetarian. Om jag inte sjĂ€lv lagar kyckling, fisk eller fĂ€rsen har jag sĂ„ svĂ„rt för att Ă€ta det. Kött Ă€ter jag vĂ€ldigt sĂ€llan. Inte av nĂ„gon sĂ€rskild anledning. Troligtvis sĂ„ sitter de gĂ„nger jaktlaget hemma hos morfar slaktade pĂ„ landgĂ„rdsplan fortfarande i. Den stanken av blod och död kan jag Ă€n idag kĂ€nna. Även kött med ben funkar inte alls jag fĂ„r rysningar lĂ€ngs hela ryggraden om nĂ„gon i min nĂ€rhet Ă€ter kycklingben eller annat med stora ben i. Kanske handlar det lite om mitt kontroll behov ocksĂ„ men kött tilltalar sĂ€llan mig lĂ€ngre. Älgkött och doft ger mig krĂ€k kĂ€nsla pĂ„ lĂ„ngt hĂ„ll.

Jag Àr nog en liten bondjÀnta. Jag Àlskar att hÄlla pÄ och grÀva och fixa ute i trÀdgÄrden. Att riva upp eller bort skogen och av berget pÄ baksidan var inga problem Àven att jag har och haft lÄnga naglar i flera flera Är. Med handskar funkar det mesta. NÀr jag bonna mig ute i trÀdgÄrden försvinner bÄde tid och rum. Jag kör pÄ tills jag Àr klar eller stupar.

Jag Àr en popcorn Àlskare. Jag Àlskar popcorn  det kanske ni inte visste. Utan vidare kan jag smÀlla i mig en egen skÄl pÄ kortast möjliga tid. Ibland kan jag vÀlja en skÄl popcorn istÀllet för middag om jag Àr riktigt trött.

Jag Àr tror pÄ övernaturliga ting och hÀndelser. SÄ som medium och liknande. Jag Àr övertygad om att de döda skickar hÀlsningar till oss som Àr kvar pÄ jorden. Jag tror mig Àven sjÀlv sett tvÄ vÀsen vid flera tillfÀllen. KÀnslan Àr lÀskig nÀr det hÀnder och jag stöter bort tanken och kÀnslan. En vÀn som Àr medial och har en syster som arbetar som medium har berÀttat att sÄ lÀnge man eller jag inte vÄgar möta de vÀserna kan jag inte höra budskapen. MÄnga mÀnniskor ska vara i samma situation som jag. Det sÀgs att det handlar om att vÄga möta och att inte vara rÀdd. Jag Àr nog lite rÀdd enligt Lena min vÀn.

Söta söta vĂ€nner …nu Ă€r det slut pĂ„ avslöjanden för denna gĂ„ngen.

Natti natti.
Kramis💗.

One thought on “Sju saker du troligtvis inte visste om mig.

Add yours

  1. jag Àr ocksÄ smygvegetarian tror jag, jag Àr inte mörkrÀdd men har respekt för det nÀr man Àr ute sjÀlv och gÄr

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: