Onsdag är lika med min lilla lördag.

Hej alla Fina.

Det har varit lite tyst här inne de senaste dagarna, ja jag vet det. I måndags så skrev jag ett inlägg som jag aldrig postade iväg för det kändes bara såå fel. Ni vet om jag publicerar något så måste jag ju kunna stå för det fullt ut. Så var inte känslan i måndagskväll. Igår fanns det ingen tid för bloggen och när jag väl kom hem strax för 21 på kvällen var energin lika med noll.

Onsdag är lika med min lilla lördag.

En ledig dag mitt i veckan är nog ett av de bästa valen jag gjort för mig själv på länge. Att prioritera mig själv och mitt välbefinnande är viktigt för att jag ska må bra hela vägen på alla plan. Så för att vara lite extra duktig och faktiskt försöka få till mina promenader så gick jag till och från stationen idag. Super skönt när jag stoppade lurarna i öronen och gick och lyssnade på mina favoritpoddar Relationspodden 2.0 och Wahlgren & Wistam. 

Egen tid på Proformaklinik och besök hos Amanda igen. Tänker absolut inte få tillbaka min ljuskänslighet som bara ledde till att jag kisade så fort det blev lite ljust ute som i sin tur gav huvudvärk. Nu går vi ju mot ljusare tider så det var dags att få bli lite ren och fin igen. Hann även med att kolla upp mina bröst eller göra mammografi som ligger i samma område. Härligt när jag kunde göra båda två i samma sväng. Men hör ni…mammografi är inte alls varken trevligt eller kul. Att gå från Proforma där jag fick känna mig ren och fin till tuttröntgen var kanske inte den bästa kombon. Mammografi känns allt annat rent trevligt. Det borde verkligen uppfinnas något trevligare sätt att kolla upp om vi kvinnor har någon form av förändringar i våra bröst.

Fick min semla på Spaaks. 

Äntligen så fick jag äntligen min fika med semla på Spaaks. Spaaks är verkligen bra på det här med semlor. Jag satt där i lugn och ro och svarade på en massa mail och bara andades livet. Så bäst – Så gott!!!

Små små fina chokladpraliner kan liva upp de flesta. Tror nästan att jag ska ta med mig några praliner hem nästa gång jag besöker centrum hemma hos mig. För visst ser de fantastiskt goda ut? Till alla hjärtans dag skulle det vara en bra tanke tror jag nog.

Nytta med nöje.

Så fick jag mina kilometer i benen även idag. Vilken skön känsla det är när jag vet att jag fått både frisk luft och vardagsmotion i samma sväng. Sånt gillar jag!!! Smet även i en stund på HM för att se om jag kunde hitta ytterligare ett par utav Tildas favoritbyxor. Idag envisades hon med att gå till skolan i halvblöta byxor. Inte så bra men med fröken envis går det inte diskutera ibland, i morse var en sådan dag. Fick med mig lite smått och gott till min lilla envisa dotter hem.

Nu kommer ni undra – Gick hon ute utan jacka? Nej men jag höll på att kissa på mig när jag kom hem så jag sprang in till toaletten. Därefter bad jag Wille om att fota, på den vägen kom bilderna till. Tokigt men vem vill kissa på sig???

Sötnosar vi hörs snart igen.
Love to you all.
 

Puss Puss💗

4 thoughts on “Onsdag är lika med min lilla lördag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: