Backstage för min del.

Godnatt.

Det är nog bara jag som är vaken känns det som. Jag som trodde förra söndagskvällen att jag lärt mig men icke. Från och med nästa vecka ska min hemma planering vara klar innan klockan 19 på fredag kväll för detta med att planera söndag är värdelöst. Så nu får det bli skärpning på mig.

Backstage för min del.

Efter några timmar med super fart i hemma fixandet kunde jag inte annat än säga ja till Tilda och hennes kompis som ville åka till Skärholmen och shoppa själva. Så jag fick hålla mig i bakgrunden. Tjejerna tyckte jag ringde dem lite för många gånger för att kolla läget om hur det gick för dem. Tur att de ville komma och fika med mig i alla fall.Även jag fick några små påsar.

Yes så var det jag fick med mig ett nytt handbalsam från Rituals bland annat. Det roligaste var att yogamattan som jag köpte blev gratis för mina bonus pengar hos Stadium. Sånt gillar jag!!! Bästa av allt att jag fort farande har en del pengar kvar. Erkänner att det var så nära att det blev ett par nya sneakers från Nike men jag ångrade mig i sista sekund. Det lär ju snart dyka upp massvis med nya fina modeller i butikerna. Där jag jag nog lite klok trots allt.

Nu väntar tandborsten. Sov Gott.
Puss.

2 thoughts on “Backstage för min del.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: