Stolt hockeymamma.

Tja Tja.

Myser under filten med både choklad och ostbågar. Mums mums säger jag bara. Jag hade nästan glömt bort att ostbågar är sååå gott. Vem har sagt att man måste lördagsmysa hela långa kvällen? Det funkar lika bra som nu med 2 timmar sent på kvällen.

Stolt hockeymamma.

Så roligt för min lilla son att han fick eller klarade hålla nollan i kvällens matchen mot Djurgården. Att hålla nollan stärker målisarnas självförtroende lite extra. Lillprins…du var kung i målet ikväll. Trots att du fick spela i lagkompisens tröja när din hade glömts hemma i Flempan. Love you💗.
Grattis till vinsten Flempan. Ni var bäst på isen i dagens match. Tack för underhållningen killar.

Nu tänker jag kolla klart på filmen som jag börjat kika på.
Imorgon blir en dag utan hockey – tror jag behöver se något annat också denna helgen även om de två sista matcherna varit riktigt bra.
Kramis.

3 thoughts on “Stolt hockeymamma.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: