Tillbaka till igĂ„r 💗.

Godmorgon Sötisar💗.

Har ni sovit gott? Jag somnade nÀstan med mitt vinglas i fÄtöljen sent igÄr kvÀll efter en ganska intensiv dag. Denna veckan var verkligen hÀndelserik och helt fullspÀckad in in minsta sekund har det kÀnts som. Super mycket pÄ jobbet som mÄste fixas för att allt ska flyta pÄ. Lika mÄnga uppdrag har jag haft pÄ kvÀllstid med bortamatcher för Marre, gymnasiebesök och skjutsningar bÄde hit och dit. SÄ det var nog inte konstigt att det var pÄ hÄret att vinglaset som jag hade i handen inte tippade över pÄ mig nÀr jag somnade till i fÄtöljen med vinglaset i handen.

Back yo yesterday.

Det Ă€r verkligen inte alls kul att jag gör sĂ„ mĂ„nga ”Back yo yesterday” inlĂ€gg nu för tiden. Men till mitt försvar Ă€r att jag började jobba igen och tiden till min Ă€lskade lilla blogg krympte rejĂ€lt. Funderar pĂ„ att plocka med mig min dator till jobbet sĂ„ jag kanske kan fĂ„ ivĂ€g nĂ„got inlĂ€gg i vardagen. Visst jag kan blogga frĂ„n mobilen men jag tycker inte att de inlĂ€ggen blir sĂ„ bra för jag fĂ„r inte till den sĂ„ de ser ut i samma stil som övriga bloggen. Tro mig jag har provat flera flera gĂ„nger och lagt ut inlĂ€gg som jag redigerat om nĂ€r jag vĂ€l hamnat vid datorn igen.

Magisk himmel.

Vilken vacker morgon jag möttes av igÄr morse nÀr jag kom till jobbet. Magi pÄ högsta nivÄ. Precis sÄ dÀr magisk blev min fredag. Allt flöt pÄ förutom att jag efter lunchtid fick veta jag jag skulle tillbringa min fredagskvÀll i en ishall.

Första kontraktet pĂ„skrivet – check👍.

Check pÄ den och inte ett kontrakt utan tvÄ och en inbokad förelÀsning för Fritid och HÀlsa klassen. Det var skönt att jag var bekant med stÀllet dÀr jag hade mitt första kontraktsmöte nÀmligen i Scaniarinkens lokaler. Scaniarinken Àr en ishall dÀr sonen spelat mÄnga matcher sÄ dit hittade jag utan GPS.


Snabbis pĂ„ stan😍.

Ena sonen behövde fÄ fixat ett simkort till min gamla telefon som han behövde lÄna nÀr hans egen lagt ner. SÄ det fick bli en snabbis pÄ stan pÄ lunchrasten. Flera av blomsterbutikerna skyltade med vÄrlökar och tulpaner utanför sina butiker. SjÀlvklart smet jag in i en av butikerna och lappade lite vÄr. Visst Àr det sÄ att nÀr vi ser alla vÄrlökar och vÄrblommor sÀljas i butikerna kommer vÄrkÀnslorna lite extra mycket. Precis sÄ Àr det med mig att jag lÀngtar lite mera efter ljuset och vÀrmen nÀr jag fÄr nosa lite pÄ blommorna. Tro det eller ej men jag gick ut ur butiken utan att handlat nÄgot. PluspoÀng pÄ den för mig.

FredagskvÀll i Haninge.

Hem och vÀnda i dörren efter jobbet för att Äka mot Haninge och bortamatch. Tilda följde med sÄ vi Äkte bort mot centrum en stund. Vi blev glatt överraskade att Haninge centrum var stort som det var. Jag fick med mig en blus och en ny almanacka till jobbet medan Tilda köpte ytterligare ett par trÀningstights. Hon har verkligen fÄtt dille pÄ att shoppa trÀningsklÀder i massor. Tilda fÄr nog snart börja trÀna fler dagar i veckan Àn vad hon gör idag för att det ska gÄ plus minus nÄgonstans.

Matchen mellan Haninge och Flempan i BJ var en spÀnnande och jÀmn match. Ibland nÀr man Àr pÄ matcher kÀnns de sÄ sega men i denna var det bÄde fart och flÀkt. TyvÀrr blev det förlust för Flempan trots att Rasmus var grym i mÄlet.

Ny dag nya tag.

Jag Àr rÀdd för eller jag vet att Àven min lördag kommer att bli en dag med barnens idrott och sÄ mÄste jag fÄ nÄgon timma med den Àlskade tvÀtten. Den slÀpar efter nu nÀr jag börjat jobba igen. Vad tÀnker ni ha för er en lördag som denna?

Puss och Kram.

One thought on “Tillbaka till igĂ„r 💗.

Add yours

  1. Åh men du kan vĂ€l tidsinstĂ€lla inlĂ€gg, det kan jag;)
    Svar: Ja sÄ skall det ju vara men samtidigt sÄ vill man ju att bloggen skall vÀxa sÄklart, alltid roligt nÀr statistiken ökar. Jag Àr likadan vill ocksÄ göra bra inlÀgg, inte bara ngt man haspar ur sig. Hoppas ni fÄr en super helg!
    Kramis!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: