Nytta och nöje i samma stund.

Halloj.

Wao vilken bra och rolig grej jag kommit på till nästa vecka för min BF klass. Jag känner mig så upprymd😍. Jag sitter i cafet i Flempan och tok ler. Marre kör målvaktsträning och jag har varit duktig och jobbat under tiden. Lyssnar nu på Relationspodden med mina favissr Bingo och Katrin. Ni vet ju redan att jag gillar deras podd. Så härligt när jag kan göra nytta med nöje både jobba, fika och lyssnar på bra podd👍🏻👍🏻👍🏻.

                 

Kram Kram❤️

2 thoughts on “Nytta och nöje i samma stund.

Add yours

  1. Dom har väl gått isär va? Har dom fortfarande podden kvar ihop?
    Svar: Oh ja vi hade det så himla trevligt, jisses vad vi skrattade. Mycket får man lära sig om sina kollegor på en AW,hehe. Stötte även på en gammal kollega ganska så kul med.

Kommentera

Up ↑

%d