Onsdag – min nya lördag.

Tjingeling.

Onsdagar för mig betyder ledig dag mitt i veckan. Det är knappast att jag fattar att jag har det så bra nu för tiden men så är det. Vi får väl se vad jag tänker när det kommer synas i lönekuvertet att jag bara arbetar 80% men just nu känns det bara bäst. Hur som helst så stod det nya naglar på mitt schema. Så det blev inte mycket till sovmorgon för min del. Däremot fick så fick jag nya fina naglar hos duktiga och super trevlig Malin Miss Elegance Sthlm. Jag hann även smita in på Espresso House och ta med mig en cappucino till salongen.

Onsdag – min nya lördag.

Det handlar om att trivas står det lite överallt i Tyresö centrum och visst är det så sant så sant. Livet blir så mycket enklare om man trivs med sin tillvaro i livet. Just nu trivs jag ganska bra med mitt liv. Några pusselbitar skulle jag vilja slippa på men det kommer. Allt faller inte på plats på samma gång.


För första gången – lila.

Egentligen är det ganska osannolikt att jag som kört på naglar sedan 2008 aldrig haft lila. Jag har alltid tyckt att det varit ganska tantigt med lila. Och tant det ville jag absolut inte vara, fniss 👵. En av mina gamla kollega Therese från Salems tiden gör naglar och om sina egna minst varannan dag kör ofta på lila vilka jag tyckt varit så snygga. Även en annan av de nageltjejer jag följer på insta Margarita gör mycket naglar i lila. Så idag blev det lila för mig och ja jag erkänner att lila funkar även på mig. 

Puss & Kram.

One thought on “Onsdag – min nya lördag.

Add yours

  1. Oh snyggt med lika och skönt med ledig ons, och det kanske inte alls gör något på lönen sedan, ledigheten är viktigare =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: