Virvelvind i skallen.

Hej Nattsuddare.

Trots att jag vaknade före klockan idag och alldeles för tidigt så är jag hur pigg som helst. Hjärnan går på högvarv efter att jag suttit och jobbat några timmar. Nästa vecka ska jag inte jobba på kvällstid har jag lärt mig…Det är omöjligt att varva ner när alla tankar och tips åker virvelvinden i skallen på mig.

Så roligt att planera och fixa.

Jag har så många ideer och tankar kring hur jag vill lägga upp terminen, ämnen och uppgifter. Det är sååå himla roligt. Hoppas att det blir bra denna veckan nu.

Det blev inte som jag tänkt alls. 

Min plan var att jag skulle gått ut och fotat idag i någon spännande vintrig miljö. Men jag kom inte längre än till baksidan och bilderna som togs idag kändes sådär kul. Så i veckan som kommer ska jah leka fotograf lite över allt och inte bara fota hockey som Tilda säger att jag bara gör.

Puss.

2 thoughts on “Virvelvind i skallen.

Add yours

  1. Åh älskar bilderna! Kalla bilder så fina!!
    Svar:Ja ush för vintern den suger musten ur mig totalt!
    Ja det är mysigt att komma ifrån vardagens måsten lite, komma hemifrån! Hihi eller hur bollen är i rullning där med ”projekt resa” hoppas att det blir som jag vill bara;) OM det blir det så kan det bli jäkligt skoj!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: