Så glad och bubblig.

Halloj.

Då börjar denna måndag gå mot sitt slut. Imorse var jag så hiskligt trött ska jag vara ärlig trodde jag inte att jag skulle orka hela dagen men det har jag gjort. Även om jag erkänner att jag gäspade några gånger på APT mötet i slutet av jobb dagen.

Så glad och bubblig.

Det är helt galet att jag kommer och går till jobbet med ett stort leende på läpparna. Men det gör jag fortfarande och hoppas får göra det mycket länge gärna för alltid. Eleverna är så fina och spralliga precis så som de ska vara. Allt handlar om att skapa relationer och möten som håller och man kan bygga vidare på.


Trams och kärlek.

Lagom trött och tramsig medan jag lagade middag idag. Skönt och behövligt  för lilla mig så satt Tilda med i köket och snackade och spelade på sin Ipad. Vet ärligt talat inte hur många Musicals filmer dagens unga tjejer gör dagligen men många är det. Jag tramsade och gjorde min egen musical med min favorit juice. Tyvärr så kommer ni inte få se min film då fattar ni att det var en toppen film eller hur?

Nöjd dotter med dagens frisyr. Det är inte varje dag jag får godkänt när det gäller frisyrer längre men idag lyckades jag verkligen.


Längtar efter ljuset.

Kom på att det är en sak jag saknar lite med nya jobbet och det är dagsljuset. Går jag inte ut på lunchen får jag inget ljus känns det som. Mörkt när jag åker och mörkt när ja går hem. Jisses vad jag längtar efter sol en och ljuset.

Sötnosar nu måste jag sova.
Natti Natti.
Krammis.

 

One thought on “Så glad och bubblig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: