Ner och upp med kameran runt halsen.

Tjingeling.

Det blev en fotopromenad dock kortare än vad som var tänkt från början men det blev en promenad och det var det som var målet. Riktigt skönt var det ute. Alldeles lagom kallt men ganska halt bitvis , så det blev att glida på skosulorna.

Kameran runt halsen.

Inte var det sol och vackert sken utan mest grått och skitig snö. Så jag fick leta efter ting och bilder som jag tyckte så spännande och lite fina ut. På köpet fick jag mig en liten men dock en promis både ner och upp.

Så vackert bord i smide stod vid ett litet gästhus. Tyvärr så såg jag inte parasollet som satt fast i bordskanten förrän jag gått förbi. Och när jag vände på klacken och tänkte gå tillbaka och ta en bild kom någon ut med sopporna från huset. Då tordes jag inte lyfta upp stora kameran och fota ting i deras trädgård. Fegis…jag vet men jag kanske kan smyga dit en annan dag, vem vet?


Det löste sig tydligen utan att diskutera med grannen om att ta bort sin döda syrenbuske som har sett och känts grå och trist i häcken mellan våra tomter. Den ruttnade nog i roten eller blåste sönder. Skönt!, nu blev vi av med den!!!

Trappa ner och backar upp från Uttransjön.

Mossan låg där på trappsteget så ensam och stolt.


Snart dags för lite hockey i Visättra. Match mellan mina favoriter Flempan mot Nacka.

Hörs snart igen.

Puss.

One thought on “Ner och upp med kameran runt halsen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: