Lördag hela veckan…

Godmorgon.

Sovit gott? Det har verkligen jag gjort. Tilda sov i Roberts säng i natt. Hon brukar göra det ibland när han är ute och jobbar. Vi bäddade ner oss tidigt och låg och snackade en lång stund innan vi tvär slocknade. Det var mys på högsta nivå.

Klarade fredagen den 13:e.

Ja jag klarade eller fick en bra fredag den 13:e. Jobbet är mycket och intensivt men fantastiskt roligt så jag vaknade med ett leende på läpparna även idag. Då måste jag valt rätt av de tre alternativ som hade hade att välja på när detta valet gjordes 👍.

Erkänner att jag varit lite dålig på att ta min lunch rast på riktigt. Men det har varit lite svårt att faktiskt gå ifrån och ta rast. Igår planerade jag min dag bättre och gick ut på en promis när jag hade rast bara för att få rensa skallen, andas, lapa lite sol och prata med en vän i telefon. Så skönt att få se dags ljuset……är det något jag saknat dessa dagar är dagsljuset att få gå en sväng medan det fortfarande är ljust. Kanske inte världens roligaste promis men det handlar ju om att se det vackra och spännande i allt. Så här är bilderna som fastnade i mitt minne.


Rolig och kreativ läxa.

Som Ateljerista gillar jag när man jobbar kreativt och ämnesövergripande. Tilda fick hem en läxa i torsdag som hon fixat och jobbat med både i torsdags och igår i flera timmar. Hon är så betagen och upprymd över att skapa och göra uppgiften. Eleverna ska  ska en ritning över sina rum och bygga den skalenligt i någon låda. Sådana läxor gillar jag verkligen och även Tilda. Medan jag lagade fredags tacos satt Tilda och målade sin lådan som hon planerar placera in möblerna i idag.


Fredagstacos.

Första fredagen efter en jobbvecka måste ju självklart bjuda på tacos. Tror det var länge sedan tacos smakade så gott. Så skönt att sitta i lugn och ro och äta tillsammans med mina älsklingar. Kärlek för mig💗.


Men men mina vänner idag är det lördag med nya saker och mål på schemat. Så jag börjar från början först bloggen, sedan PW med stora kameran runt halsen. Jag har längtat efter att få fota i veckan.

Ha det bäst.

Puss.💗💗

One thought on “Lördag hela veckan…

Add yours

  1. Hehe jag fattade inte att det var fredag den trettonde förrän igårkväll, skratt. Men BQ hade lite otur allt igår vad det verkade

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: