Zonterapi på Centralbadet för mina fossingar bokat.

Hej Finisar😏.

Idag blev jag yrkeslärare och mentor på riktigt. Träffat mina klasser och haft min första lektion. Yes!!! Det känns så bra även om det är lite virrigt lite här och där men nu är jag igång igen, och det känns så spännande.

Skit trött är jag så klockorna stannar hade min lilla mamma sagt men det stämmer på mig just nu. Det är mycket nytt att ta in och många nya situationer att sätta mig in i mig det är roligt. Imorgon har jag gjort en ”To Do Lista” till mig på jobbet så jag hinner med allt som jag tänkt ut. Planering och mentorsdag står på schemat imorgon. Yes!!! Nu kör vi så det ryker.

Zonterapi på Centralbadet för mina fossingar check.

Mina fötter känns så trötta och behöver lite extra kärlek tänker jag. De är inte så fina, vilket de inte behöver eller kommer att vara heller. Men jag vill att de ska få lite kärlek eftersom jag behöver dem nästan hela dagarna att gå på. Köpt mig en zonterapi Centralbadet. Nu återstår bara att hitta en bra ledig onsdag att boka in mig på. Tror mina fossingar kommer bli lite glada. Enligt badet ska behandlingen innehålla:

Reflexologins teori är att det sjuka organet tillfrisknar genom att stimulera den aktuella reflexzonen under foten eller på underbenet. När dessa tryckpunkter stimuleras löses giftiga ämnen eller energiblockeringar upp som samlats på de yttersta nervändarna, på så sätt kan körtlar och organ återfå sin fulla kapacitet igen. Zonterapi är en traditionell behandlingsform som bl.a. är släkting till akupunkturens lära. Behandlingen avslutas med en härlig fot- och benmassage.

Mys med denna Donnan.

Vi hamnade ny duschade på Roberts och min säng för att kika på Mästerkocken som Tilda gillar. Man blir ju hungrig i magen på god mat medan man kikar på det programmet. Flera av de rätter som lagades i programmet såg verkligen ut att falla mig i smaken. Funderar på om de behöver några fler provsmakare än juryn? I så fall anmäler jag mig frivilligt som testare.

Hoppas att ni haft en bra dag.
Sov gott.
Puss.

One thought on “Zonterapi på Centralbadet för mina fossingar bokat.

Add yours

  1. Ohh skulle VERKLIGEN behöba göra något åt mina fötter, de är hemska, eller ja de kanske de inte är men de är inte fina i alla fall =D

Kommentera

Up ↑

%d