Det måste bara bli bra!!! Det måste bara funka!!!

Halloj.

Oj oj oj vad jag är slut idag. Det har varit sååå mycket att ta tag i på jobbet idag och lite väl rörigt för att organisatören JAG ska känna mig hemma och tillfreds. Men det blir väl bättre när de flesta bitarna faller på plats.

Vardagen kommer lätt tillbaka.

Tiden som ska jagas och aldrig räcker till är ständigt en bristvara för gemene man tror jag. Att inse att jag måste andas och tro på mig själv är det viktigaste just nu för mig. Jag önskar mig tid till allt jag tycker är roligt, viktigt och spännande. Det måste bara bli bra!!! Det måste bara funka!!!


Så himla kul!!!

En stund i Gympahallen.

Satt en stund och kikade på Tilda och hennes gympakompisar medan de tränade. Så skönt och kul att bara sitta och kolla på gympa. Heja Tullinge och MT!!!


En minut i klockan 22 så nu är det dags att krypa ner under det varma täcket för att orka med morgondagen när mina elever kommer tillbaka efter jullovet.

💗All kärlek till er alla💗
Puss. 

 

One thought on “Det måste bara bli bra!!! Det måste bara funka!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d