Så Pinglan – Nu kör vi!!! Håller tummarna för mig själv idag!!!

Godmorgon Sötnosar.

Har ni sovit gott? Jag hade svårt att somna igår kväll. Egentligen så var jag nog alldeles för speedad hela dagen för jag for runt som en gasell hela dagen. Jag som aldrig brukar vara nervös och utan vidare skulle kunna tala inför en stor publik kände nog att något nytt var på G.


Nytt på gång.

Idag börjar jag som yrkeslärare på Barn och fritidsprogrammet. Lycka till nu Lilla jag!!! Tror att jag kan behöva lite extra flyt för att få till det bra i min nya roll som lärare och mentor. Stundtals när jag hann tänka igår funderade jag i banor om jag var helt tokig. Min coach som jag bokade av min tid hos sa bara att ” Du är modig du, Kamilla”. Därefter tyckte han att jag var galen som kastade mig ut i helt nya moln och hoppades att de hade golv eller att någon med vingar gav vingar även till mig. Vad då?? Trodde han på riktigt att jag blivit galen som trodde jag kunde flyga.

Det ska bli så sjukt spännande och utmanande att byta bana och se hur jag kan använda mina kunskaper och erfarenheter i nya områden.
Så Pinglan  – Nu kör vi!!! Håller tummarna för mig själv idag att detta nu blir så bra det bara går.

Ha nu en toppen tisdag.

Puss.

2 thoughts on “Så Pinglan – Nu kör vi!!! Håller tummarna för mig själv idag!!!

Add yours

  1. Men oh vad roligt, kommer nog passa dig perfekt. Samt jag hade också svårt att somna igår, jag tog te för sent på kvällen

    ha en bra dag och lycka till

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: