Kvällens Klick…

Hej Hej.

Ja jag erkänner att jag är riktigt slut som artist ikväll. Efter att jag lämnat Tilda och Ellen på gympan gav jag mig ut på en så välbehövlig PW. Kände att jag behövde få stoppa lurarna i öronen och ge mig ut med Bingo och Katrin´s Relationsspodd  och bara rensa skallen efter alla intryck. Väl hemma hamnade jag med kaffe, livearena och Flempans borta match på datorn samtidigt som jag kikade runt i webbutikerna efter något nytt fint till mig.

Kvällens Klick…

Hittade några nya överdelar som jag kan ha på jobbet. Måste säga att det är så skönt att få ha lite roligare kläder än de som man ofta använder när man jobbar på förskola. På Bootz rea hittade jag lite smått och gott. Fasiken vad jag längtar efter våren så fort butikerna börjar skylta med sina vårplagg. Däremot så tycker jag verkligen om vintern när det är vinter så som jag vill ha den, kall, vit med mycket snö.

 
1. Trosor finns – HÄR 2. Odd Molly finns – HÄR 3. Kofta finns – HÄR 4. Svart topp finns – HÄR.

Kramis.

One thought on “Kvällens Klick…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d