Första dagen på nya jobbet avklarad.

Tjingeling.

Första dagen på nya jobbet avklarad….Jag överlevde och kom hem med ett leende på läpparna. Det känns riktigt bra om jag ska vara ärlig. Visst var det lite rörigt och väldigt mycket nytt att ta in men samtidigt så spännande. Kollegorna verkar trevliga och arbetslaget känns bra. Min kollega i BF klassen årskurs 1 kommer efter sportlovet så tills dess får jag hjälp av floristläraren. Mitt arbetslag har flyttat in i gemensamt arbetsrum. Idag fick jag för första gången på en arbetsplats ett alldeles eget skrivbord och bokhylla…ni hör ju själva att det är stort. Plus att jag fått både arbetsdator och jobb telefon…Det går bra nu för Lilla Mig, eller vad säger ni?

Sushilunch med nya kollegorna.

Sushilunch med kollegorna nere i Södertälje. Jag är ingen Sushitjej men om jag väljer en vegetarisk variant med räkor och advokado funkar det. Mysigt att äta lunch på stan med kollegor igen för det var många år sedan jag käkade lunch med kollegor på stan. Urminnes tider till och med sedan sist. Säg mig varför ser Sushi så förbaskat gott ut nästintill vackert?


Fick tydligen en klass till. 

Då blev jag även med BF/HF15 och har dem redan på torsdag i Hälsopedagogik. Ojdå!!! Nu måste jag planera och sätta mig in i det ämnet senast imorgon och redan ikväll. Det gäller att andas och pausa men hälsopedagogik kan inte vara så klurigt tänker jag. Roligt ämne tror jag innan jag satt tänderna i kursen.

 Dags att åka lite bil med tjejerna till gympan. Sedan tänker jag stoppa lurarna i öronen och ta en PW för att rensa skallen en stund. Det ska bli skönt.

Kramis💗

 

One thought on “Första dagen på nya jobbet avklarad.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d