Bara att plocka och njuta.

Godkväll i stugorna.

Idag har det varit en jäkla fart på mig här hemma. Jag har super städat överallt och fixat med både det ena och andra. Har haft en känsla av att allt måste vara klart så jag verkligen kan börja på nya jobbet imorgon. När kvällen väl kom och det stod träning på kalendern för Marcel åkte Tilda och jag vidare till Huddinge så hon kunde kika i butikerna en stund. Till sist så hittade Tilda lite fina plagg på HM, nya jeans stod bland annat på hennes lista. 

När butikerna stängde åkte vi vidare till Maxi i Flempan och handlade. Vi bestämde oss för att slöa runt inne på ICA och köpa med en gemensam påse smågodis och sätta oss på läktaren och mysa tills Marre tränat klart. Smågodis kan aldrig fel fel….👍 det är bara att plocka och njuta. så sant😍.

Kramis.


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: