Så blev det bubbel idag igen…..

Hej Sötnosar😍.

Jag är så proppmätt så jag nästan smäller av efter Roberts och min brunch på Kung Carls Bakficka eller Tre Rum och Kök som stället också heter. För oss var det tredje gången vi var på brunch på Kung Carls Bakficka och denna gången var nog den det var godast mat. Idag fick vi sitta på ovanvåningen vilket vi inte gjort tidigare men det vara bara charmigt. Jag hade sparat mig eller för att vara ärlig inte hunnit med mer än frukost innan brunchen så jag var riktigt hungrig. Det var kanske därför allt smakade så gott idag eller så var det kocken som trollat lite extra i köket idag.

Så blev det bubbel idag igen….. 

Det är nog för väl att jag börjar jobba igen på tisdag så det blir lite ordning på torpet med mig och mitt lyx liv som det känns att jag lever just nu. Behövs nog lite vanliga rutiner igen för oss alla. Men attans vad vi behövde detta jullov och all denna lediga tid tillsammans. Det är så härligt att tänka tillbaka och se att vi faktiskt gjort en hel del saker tillsammans. Love you all 💗💗💗💗.

Bubbel idag igen…men är det brunch med bubbel så är det. Det är inte varje dag jag är på bubbelbrunch och när det händer så måste man ju passa på, tycker jag… Dejt nummer 1 avklarad💏


Nästan som i Mumintrollens värld.

Baren och vägen bort till toaletterna är lite som i Mumintrollens värld. Så mysig och drömsk om man frågar mig. Hit tänker gå gå för att ta ett glas bubbel en annan dag…Vem hänger på?

Ha det bäst….

Kramis på er alla.

One thought on “Så blev det bubbel idag igen…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: