Dagens tips eller dagens fina – Kånken ryggsäck.

Tjingeling!!!

Dagens tips eller dagens fina, inte vet jag vad det kallas men jag tycker att Kånken ryggäckarna till de minsta barnen är så söta. Var inne på Naturkompaniet på Kungsgatan en snabbis idag och möttes av en helt galet vacker vägg med Fjällräven säckar i alla dess färger. En godisaffär eller blomsteräng väl själva med vacker var skyltningen av ryggsäckarna.


Som om det inte räckte.

Tro nu inte att dessa ryggsäckar var de ända i butiken Nej Neej Nej så var det inte. En hel vägg med säckar för de yngsta barnen, en vägg med ryggsäckar i lite annorlunda former, en vägg med handtag i olika färger och en vägg med nya färgkombinationer. Så nog borde de flesta kunna hitta sin favorit bland Fjällrävens ryggsäckar.

När jag var barn och våra killar små var det så ocoolt det bara gick att använda Fjällräven men nu är det bland det coolaste de yngre barnen kan ha till förskolan. Tror att vår fina Prinsessa Estelle som har eller haft en Kånken hjälpt till för detta uppsving. Även vuxna ses oftare med en Fjällis på ryggen. Om de inte varit så himla dyra hade jag nog slagit till på någon av dessa två men jag får nog lägga dem på önskelistan till framtiden.

Här finns denna ryggsäck HÄR.

Här finns denna ryggsäck – HÄR.

Bye Bye.
Puss.

3 thoughts on “Dagens tips eller dagens fina – Kånken ryggsäck.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: