Snorhala vägar och egentid.

Vi kom hem oskadda.

Som alltid när snön faller över Stockholm blir det kaos, det må vara sant. Men det läskigaste är trots allt snorhala vägar. Ikväll kom snön igen och det har snöat ordentligt och precis som vanligt hinner inte plogbilarna med. På bara en timma låg det säkert 6 – 7 centimeter snö. Jag som är en snigel och fegis  i trafiken gav mig iväg i god tid till Visättra för att hämta hem tre hockeykillar till Tumba. Det var halt på riktigt så jag är glad att vi kom hem oskadda.

Film med Tilda och egentid.

Vi kröp ner under täcket i Roberts och  min säng och myste framför en film. När Tilda somnat hällde jag upp ett glas vin, hämtade lite god choklad och boken som jag snart läst ut. Egentid när den är som bäst. Nu väntar jag på att R ska komma hem från Halmstad och att hans taxi kör hem honom försiktigt.


Det gäller att ladda batterierna så mycket det bara går.

Sov Gott.
Puss & Kram.

2 thoughts on “Snorhala vägar och egentid.

Add yours

  1. Här är det också snorhala vägar, men ingen snö. Jag är livrädd när jag ska ut.
    Ser nog ut som jag är 80 när jag går 😉
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d