Ny klippt dotter och våffellunch.

Våffellunch.

Det här med att hålla sig ifrån godsaker och mys går inget vidare för mig men å andra sidan så är jag så glad att jag inte gav några löften om varken söt förbud eller en ny kropp till beach 2017. Eftersom vi inte han med Våffelstugan i Sälen så kände jag att idag var en bra dag att mysa till det lite extra med en sockerchock lunch – nämligen våfflor 💗. Så galet gott!!! I am in heaven!!!

Nyklippt dotter.

Tildas tur idag att besöka Sanna på Vårsta Klipperi och klippa håret. Förra gången hos Sanna klippte Tilda av sitt långa hår säkert 15 cm och även idag rök det en rejäl bit. Jag hade inte vågat men kanske bara för att mitt eget hår inte verkar kunna bli längre än vad jag brukar ha. T blev super nöjd och strålade som en sol när vi gick till bilen. Då är man nöjd vilket är det viktigaste… Jag har sagt det förr men säger det igen att det är så skönt att ha frisören så nära hemmet.

Dags att klä på oss varmt för vi ska gå en promis till ICA.
Må så gott.
Puss. 

One thought on “Ny klippt dotter och våffellunch.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: