Slutet på Fjälläventyret.

Fjälläventyret är över för denna gången.

Så var fjälläventyret över för denna gången. Vi har haft helt fantastiska dagar här uppe i Sälen på Högfjällshotellet. Igår var de flesta av oss vuxna lite slitna för att säga det snällt. Efter lunchen gick Robert, Tilda och Marcel ut en stund i backarna medan Wille och jag tog en promis och gick och tog en kaffe. Mina knölar på fötterna mådde nog bäst av att jag hoppade av skidåkningen igår för jag nöjer mig med de små såren som jag har. Jag vill ju inte få sådana hemska sår som Marre hade för något år sedan efter nya skridskor.

Promis och fika.

Ett varv runt Högis var nog vad det blev för promenad för igår började det bli kallt i Sälen och det blåste ganska friskt. Så Wille och jag var nöjda med en liten promis och en kopp kaffe i värmen.

Det blev inga kleneter men jag har alltid tyckt att de är så vackra kakor så bara därför fick de komma på bild. Men denna skapelse kanske borde vara mitt mål 2017 – smärt, fin och otroligt färgstark!!!

Äta med pinneskola.

Bobby hade äta med pinneskola med Tilda som blev nyfiken när Sushi gänget fick in sin mat igår kväll. På tal om mat…jisses vad vi ätit mycket och gott här uppe. Den ena rätten värre än den andra. Vågar inte ställa mig på vågen…..

 Slutet på Fjälläventyret.

Tack och Hej från mig.

 

Kramis.

2 thoughts on “Slutet på Fjälläventyret.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: