Nyårsafton 2016.

Hej.

Säger nog Hej till er för sista gången 2016. Det är ju nyårsafton idag och snart dags för festligheter och avrundningar för de flesta av oss. Vi har varit ute i backarna är fram till strax efter klockan 15. Så nu är jag allt mer än mör i både kropp och knopp. Mina fötter värker fast nu mår fötterna lite bättre då jag idag äntligen tog mod och energi för att gå upp i uthyrningen och försöka byta mina pjäxor till några som inte klämmer på fotknölarna som mina gamla gjorde. Det är ju inte meningen att man ska få sår på knölarna av att åka skidor. Som om det inte vore nog så är jag dunderförkyld eller allergisk för jag snorar och nyser stup i kvarten och huvudet värker så jag gissar trots allt på förkylning. Kurerar mig nu med varmt kaffe, ballerina kakor och alvedon. Det borde funka en stund i alla fall.

Vackert här uppe på berget.

Det är så vackert här uppe på fjället när det börjar skymma. Då visas himlen och berget upp i helt magiska färger.


Nyårsafton.

Ser på Instagram och Facebook att många redan är iväg på sina fester och tillställningar så det är snart dags för även mig att hoppa in i duschen. Vad har ni för planer för kvällen? Vi firar här på  Högfjällshotellet och kommer förhoppningsvis få se en bra show och äta god mat och njuta av ett fint fyrverkeri från terrassen vid midnatt. Gissar att vi i publiken kommer sjunga med om de gyllene skorna tillsammans med Richard Herrey. ”Digge lo Digge lej”kan även jag utantill…..

Nyårslöften.

Nyårslöften hit och dit. Snart är det dags att göra som kungen vända blad och blicka framåt mot ett nytt år 2017. För många med mig kan det innebära en nystart. En chans till att förändra sig själv och sitt liv. Många avger en massa löften och andra struntar helt i löften utan tar livet som det kommer. Läste att efter ett halvår är det bara 46% som fortfarande lever efter de löften de gav vid nyåret. Just därför har jag alltid haft svårt för löften som jag ändå inte skulle kunna klara av fast jag så gärna velat. I år har jag inte ett löfte utan ett mål att leva efter som jag känner att ja måste ta till mig på allvar. Jag tänker erövra min egen värdighet, mitt jag och mitt liv.

” Jag ska aldrig ta skit igen, den som försöker kasta skit på mig ska istället få den tillbaka i hjärtat”

Gott  Nytt År alla fina läsare.
Kramar till ALLA.

One thought on “Nyårsafton 2016.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: