Bästa utsikten från middagsbordet.

Tja!!!

Måste bara visa er denna fina utsikt från den del av restaurangen som vi äter middag i. Helt bedårande underbar enligt mig. Middagen ikväll var så makalöst god. Känner mig så bortskämd här uppe i Sälen. Tankar och laddar mina batterier för vad som komma skall när vi kommer hem igen med nytt jobb bland annat.

Makalös utsikt.

Mera skidåkning innan middagen.

Jag tycker att det är så roligt att åka skidor igen och trivs som fisken i vattnet. Tilda planerar redan för nästa nyår och en kommande skidsemester för oss alla. Marre längtar redan tills de ska åka iväg med skolan till Romme så det blir mera skidor för hans del. Det måste väl betyda att det slog ganska väl ut med en nyår i Sälen, eller?

Ja, inte är jag särskilt fin med hjälmen på men säkerheten går före och så slipper jag frysa om skallen när vinden viner.                     

Skickar över massor med kramar och kärlek till alla.

Puss och Kram.

One thought on “Bästa utsikten från middagsbordet.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: